Foodscape på Lillestrøm

Torsdag 10.oktober var flere fra skolen på matmessen Foodscape.

Klassetur til Berlin, internasjonaliseringsprosjekt

TY-klassen på Holmen vgs dro til Berlin før sommerferien da klassen fikk innvilget internasjonaliseringsmidler fra Akershus fylkeskommune.

Søk om stipend innen 15. november

Som elev i videregående skole har du rett til stipend. Men du må søke for å få penger. Søk om stipend på www.lanekassen.no

Elevene på design og håndverk har laget utstillingen "Mitt spisested"

Oransje skjerf for et varmere samfunn

Elever og lærere ved Holmen vgs har gjennom høsten strikket metervis med oransje skjerf. Skjerfene er skolens bidrag til Kirkens Bymisjons landsomfattende juleaksjon "Gled en som gruer seg til jul".

Verdensdagen for psykisk helse 10.10.

Verdensdagen for psykisk helse 10.10. ble markert med hyggelig velkomst til skolen med kaffe og boller. Elevrådet stod for arrangementet som i år hadde fokus på "noe å glede seg over".

TIP på båttur

TIP hadde en fin båttur i skolens tresnekke "Måken" til Søndre langåra i Middagsbukta. Reker, blåskjell, østers og selvfisket makrell stod på menyen.

Fotokurs på design og håndverk

Design og håndverksklassene har hatt et to dagers fotokurs i programfag

Vinteraktivitetsdag i strålende sol

Både været og føret var upåklagelig da elevene på Holmen vgs dro til Tryvann og Frognerseteren for årets vinteraktivitetsdag.

Ungdata-undersøkelsen

Ungdata-undersøkelsen gjennomføres på Holmen videregående skole i uke 9 og 10.