Oransje skjerf for et varmere samfunn

Elever og lærere ved Holmen vgs har gjennom høsten strikket metervis med oransje skjerf. Skjerfene er skolens bidrag til Kirkens Bymisjons landsomfattende juleaksjon "Gled en som gruer seg til jul".

Verdensdagen for psykisk helse 10.10.

Verdensdagen for psykisk helse 10.10. ble markert med hyggelig velkomst til skolen med kaffe og boller. Elevrådet stod for arrangementet som i år hadde fokus på "noe å glede seg over".

Foreldremøte på Vg1 onsdag 20. september

Velkommen til foreldremøte onsdag 20. september kl 17.00 - 19.00.

TIP på båttur

TIP hadde en fin båttur i skolens tresnekke "Måken" til Søndre langåra i Middagsbukta. Reker, blåskjell, østers og selvfisket makrell stod på menyen.

Fotokurs på design og håndverk

Design og håndverksklassene har hatt et to dagers fotokurs i programfag

Vinteraktivitetsdag i strålende sol

Både været og føret var upåklagelig da elevene på Holmen vgs dro til Tryvann og Frognerseteren for årets vinteraktivitetsdag.

Ungdata-undersøkelsen

Ungdata-undersøkelsen gjennomføres på Holmen videregående skole i uke 9 og 10.

Utstilling "gi følelsen form og farge"

Fredag 27. januar inviterte elevene på Design og håndverk til kunstutstilling, hvor tema var "gi følelsen form og farge".

nullmobbing.no

Informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter

Søk om stipend innen 15. november

Som elev i videregående skole har du rett til stipend. Men du må søke for å få penger. Søk om stipend på www.lanekassen.no