Ungdata-undersøkelsen

Ungdata-undersøkelsen gjennomføres på Holmen videregående skole i uke 9 og 10.

Utstilling "gi følelsen form og farge"

Fredag 27. januar inviterte elevene på Design og håndverk til kunstutstilling, hvor tema var "gi følelsen form og farge".

nullmobbing.no

Informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter

Temakveld for menn som oppdrar gutter 0-18 år

Invitasjon til temakveld onsdag 12. oktober 2016 i Asker kulturhus

Elev-PC til skolestart

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Elevene eier datamaskinene selv, og elever som skal begynne i Vg1 må sørge for å skaffe seg en datamaskin til skolestart.

Matteprosjekt

Hele uke 14 har vi hatt matteprosjekt på Holmen. Elevene har jobbet med praktiske oppgaver knyttet til matematikk på ulike praktiske arenaer.

Gourmetaften

Torsdag 17. mars var det igjen duket for gourmetaften på Holmen vgs. Denne gangen inspirert av det italienske kjøkken.

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-17

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.

Strikkeklubb

Bli med på strikkeklubb! Hver onsdag på biblioteket i lunsjpausen kan du lære å strikke din egen lue. Vi har garn og pinner.

Mitt spisested - en modell

Elevene på Design og håndverk fikk i oppgave å lage et spisested i miniatyrutgave.