Restaurant- og matfag

For deg som er serviceinnstilt og interessert i mat.

Holmen skole tilbyr restaurant og matfag Vg1 over to år.

I løpet av Vg1 får du en smakebit av fag som industriell næringsmiddelproduksjon, fiskerindustrifag, kjøttfag, baker- og konditorfag, kokkfag og servitørfag. Det meste av opplæringen foregår i skolens lokaler.

Avdelingen driver ulike prosjekter, brødutsalg, kakeutsalg og gourmetaften en gang i halvåret. Vi deltar også i interne arrangementer og selskaper hvor du både får teoretisk og praktisk opplæring.

Elevene deltar på ulike bedriftsbesøk som gir innblikk i de ulike yrkesfagene, slik at de kan bli mer bevisste for rett yrkesvalg.

Fag i Vg1

  • Bransje, fag og miljø
  • Råstoff og produksjon
  • Kosthold og livsstil
  • Yrkesfaglig fordypning
  • Norsk
  • Engelsk
  • Kroppsøving
  • Matematikk
  • Naturfag

Kontaktperson

Torben Roar Andersen

Avdelingsleder

E-post Torben.Roar.Andersen@holmen.vgs.no

Tlf: 66855302