Årets lærling i Asker!

Vi er så stolte - Hedvig er årets lærling i Asker kommune

Søk om stipend innen 15. november

Som elev i videregående skole har du rett til stipend. Men du må søke for å få penger. Søk om stipend på www.lanekassen.no

Valgdebatt på Holmen vgs

Fredag 23. august ble det gjennomført valgdebatt på Holmen vgs. Klima- og miljøpolitikk og skolepolitikk og var blant temaene som ble debattert.

Debio-sølv

Kantina er Debiosertifisert

Økologisk mat på Holmen

Ungdataundersøkelsen i Akershus

Undersøkelsen gir ungdommer som går på videregående skole en mulighet til å fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø.

Foodscape på Lillestrøm

Torsdag 10.oktober var flere fra skolen på matmessen Foodscape.

Klassetur til Berlin, internasjonaliseringsprosjekt

TY-klassen på Holmen vgs dro til Berlin før sommerferien da klassen fikk innvilget internasjonaliseringsmidler fra Akershus fylkeskommune.

Utstillingen "Mitt spisested"

Elevene på design og håndverk har laget utstillingen "Mitt spisested"

Oransje skjerf for et varmere samfunn

Elever og lærere ved Holmen vgs har gjennom høsten strikket metervis med oransje skjerf. Skjerfene er skolens bidrag til Kirkens Bymisjons landsomfattende juleaksjon "Gled en som gruer seg til jul".

Verdensdagen for psykisk helse 10.10.

Verdensdagen for psykisk helse 10.10. ble markert med hyggelig velkomst til skolen med kaffe og boller. Elevrådet stod for arrangementet som i år hadde fokus på "noe å glede seg over".