Julekurvkonkurranse

Julekurvkonkurransen 2019

Årets finalister til julekurvkonkurransen 2019

Bærekraftig utvikling

I uke 49 ble det gjennomført prosjektet "Bærekraftig utvikling" for alle elever ved Holmen Videregående skole.

Årets lærling i Asker!

Vi er så stolte - Hedvig er årets lærling i Asker kommune

Debio-sølv

Kantina er Debiosertifisert

Økologisk mat på Holmen

Søk om stipend innen 15. november

Som elev i videregående skole har du rett til stipend. Men du må søke for å få penger. Søk om stipend på www.lanekassen.no

Lær deg å forstå gutter

- en temakveld for deg som oppdrar gutter 0-18 år. Asker kulturhus // onsdag 9.oktober // 19.00 – 21.00

Valgdebatt på Holmen vgs

Fredag 23. august ble det gjennomført valgdebatt på Holmen vgs. Klima- og miljøpolitikk og skolepolitikk og var blant temaene som ble debattert.

Ungdataundersøkelsen i Akershus

Undersøkelsen gir ungdommer som går på videregående skole en mulighet til å fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø.

Foodscape på Lillestrøm

Torsdag 10.oktober var flere fra skolen på matmessen Foodscape.

Klassetur til Berlin, internasjonaliseringsprosjekt

TY-klassen på Holmen vgs dro til Berlin før sommerferien da klassen fikk innvilget internasjonaliseringsmidler fra Akershus fylkeskommune.