Temakveld om asperger/autisme i Asker kulturhus

« Å bli kjent med hverandres verden - en familie forteller» // 18.nov mandag kl 18-20

Årets lærling i Asker!

Vi er så stolte - Hedvig er årets lærling i Asker kommune

Søk om stipend innen 15. november

Som elev i videregående skole har du rett til stipend. Men du må søke for å få penger. Søk om stipend på www.lanekassen.no

Lær deg å forstå gutter

- en temakveld for deg som oppdrar gutter 0-18 år. Asker kulturhus // onsdag 9.oktober // 19.00 – 21.00

Valgdebatt på Holmen vgs

Fredag 23. august ble det gjennomført valgdebatt på Holmen vgs. Klima- og miljøpolitikk og skolepolitikk og var blant temaene som ble debattert.

Debio-sølv

Kantina er Debiosertifisert

Økologisk mat på Holmen

Ungdataundersøkelsen i Akershus

Undersøkelsen gir ungdommer som går på videregående skole en mulighet til å fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø.

Foodscape på Lillestrøm

Torsdag 10.oktober var flere fra skolen på matmessen Foodscape.

Klassetur til Berlin, internasjonaliseringsprosjekt

TY-klassen på Holmen vgs dro til Berlin før sommerferien da klassen fikk innvilget internasjonaliseringsmidler fra Akershus fylkeskommune.

Utstillingen "Mitt spisested"

Elevene på design og håndverk har laget utstillingen "Mitt spisested"